Ervaringen van reizigers Met Bep

Na afloop van een reis vragen we onze reizigers een evaluatieformulier in te vullen. Ben jij benieuwd wat zij er van vonden? In het gastenboek vind je reviews en reiservaringen.
Uiteraard krijgen onze reizigers daar niet voor betaald en kopieren we de complete reviewtekst .

Overtuigd? Naar de reisagenda


 

Gastenboek

Peter

Peter

Reis Kracht vd Stille Bergen 2022

Cijfer 9

Review Hopelijk kunnen de volgende deelnemers wel de route lopen zoals bedoeld, maar eigenlijk maakt het niet uit, want Bep brengt je toch wel naar de mooiste plekjes ongeacht de weersomstandigheden.

Cecile

Cecile

Reis Natuurparel Mont Avic 2022

Cijfer 9

Review Mooi natuurgebied met veel wisselende uitzichten! Prettige reis om kennis te maken met het bergwandelen.

Luuk

Luuk

Reis Natuurparel Mont Avic 2022

Cijfer 10

Review : Natuurparel Mont Avic, voor zowel beginnende- als ervaren bergwandelaars is dit een fantastische reis om te maken. Bep heeft een prachtige route weten uit te zetten langs onbekende paden waar bijna niemand langsop komt. Binnen deze reis loop je iedere dag door verschillende landschappen wat de reis zo bijzonder maakt. Van groen naar grijs, van compacte bossen naar open vlakten en van grote blokken naar een maanlandschap. Zelfs de pauzes aan verschillende plassen zijn niet saai. De accomodaties die Bep heeft geregeld waren fantastisch. Goed verzorgd, sfeervol en zelfs de bivak was voorzien van een toilet en stromend (ongefilterd) water. Het avondeten in de bivak was geniaal voorbereid door de kok des huizes (Bep), met een daadwerkelijk heerlijke kant-en-klare avondmaaltijd, en ook het ontbijt was op en top verzorgd. Ik ben 28 jaar en dit was mijn aller eerste- en zeker niet de laatste hike die ik heb gemaakt. De strandvakanties heb ik voorgoed uit mijn hoofd gezet, want voor je rust en genot is dit een reis om zeker niet te mogen missen.

Anoniem

Anoniem

Reis Natuurparel Mont Avic 2022

Cijfer 9

Review Een prachtig, nog redelijk onbekend, natuurgebied. Mooie meren, prachtige uitzichten, veel afwisseling, bijzondere accommodaties en een fijne begeleiding.

Annemieke

Annemieke

Reis Montafon Sneeuwschoenwandelen februari 2022

Cijfer 10

Review De reis heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan, ze zijn zelfs overtroffen :). Prachtige tochten, heel goed gekozen en getimed, zowel wat betreft weer en gezelschap. De tochten waren allemaal mooi, maar de laatste tocht was de kers op de taart, echt een grote verrassing, met die rotspartijen, de stilte, de gemzen, de berghut onderweg, de “off piste” routes met de verse sneeuw. De oefeningen waren kort en bondig en heel nuttig. De koek en zopie was een traktatie. Comfortabele slaapkamer en badkamer in de eerste berghut, hoewel ik liever een kamer apart zou willen hebben. Het eten was goed, wel erg veel vlees... Tweede berghut was het comfort iets minder, maar echt "oer gezellig" en het eten heel goed. De organisatie was helemaal top! Tot in de puntjes voorbereid. Heel vertrouwd, vertrouwenwekkend en verantwoord allemaal. Ga zo door! Het was weer een hele mooie reis waar ik met heel veel plezier op terugkijk. Bep dank voor je deskundigheid en perfecte leiding.

Jaap

Jaap

Reis Ontdek het Val Ferret september 2021

Cijfer 10

Review De reis was boven verwachting. Het was geweldig om door de bergen te wandelen, de groep was bijzonder leuk, de routes waren prachtig, vooral Col de Neve en Petit Col du Ferret. De gîte was geweldig! Slapen in een dortoir was wennen, maar de locatie was goed en voorzieningen, vooral het eten, inclusief meeneemlunch en diner waren superieur. De organisatie was heel goed! Ik wil zo weer Met Bep op pad. Bep is een geweldige en leuke gids! Deze reis blijft nog heel lang op een positieve manier in mijn hoofd zitten.

Sharon

Sharon

Reis Natuurparel Mont Avic 2022

Cijfer 8,5

Review Eind augustus 2022 hebben mijn vriend en ik de prachtige reis van Natuurparel Mont Avic gelopen. Onder begeleiding van Bep hebben we een prachtig afwisselende week beleeft. De landschappen en vergezichten hebben ons doen blijven verbazen. De balans tussen zwaarte, spannende wegen en goed begaanbare paden was voor ons perfect. De afwisseling van verschillende ondergronden maakten het nooit saai! De uren vlogen voorbij. Waar we in Nederland na 3,5 uur lopen er wel zo’n beetje klaar mee zijn, hadden we hier het idee dat we na 3,5 uur pas een uurtje onderweg waren. Bep heeft bovendien nauwkeurig het weer in de gaten gehouden, waardoor we op de mooiste momenten op de toppen stonden met veel uitzicht. Het was voor ons echt een onbezorgde week, waarin wij enkel hebben hoeven denken aan lopen, eten, slapen en tas inpakken. De rest was écht tot in de puntjes geregeld. Een week die wij nooit zullen vergeten en smaakt naar zoveel meer!

Willem

Willem

Reis Montafon Sneeuwschoenwandelen februari 2022

Cijfer 9

Review De reis heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Het was een erg leuke ervaring, leuke groep en mooi om een keer deze vorm van bergsport mee te maken. Smaakt naar meer. Het meest gewaardeerd heb ik de prachtige wandelingen, lawine instructie en natuurlijk de overlevingstechniek. Vooral het zingen in de tent :-). De organisatie was erg goed en fijn. Ik heb alleen maar tops voor de reisleiding, erg goed gedaan. Duidelijk wat er van ons verwacht wordt en heel erg prettig. De accommodaties passen bij reis, maar iets meer privacy zou ik ook niet erg vinden. Met deze hele leuke groep was het prima te doen. En ik begrijp ook dat het vergeleken met een trektocht met tentjes al heel luxe was. Een tip kan zijn een middagje eigen tijd. Dank je wel voor de prachtige ervaring, van deze reis ga ik nog lang nagenieten!

Paul

Paul

Reis Montafon Sneeuwschoenwandelen februari 2022

Cijfer 9

Review De reis heeft meer dan aan de verwachtingen voldaan. Na la Fouly leek het me onmogelijk om die ervaring te evenaren. Echter kennis van terrein en aanpassen van het programma aan de weersomstandigheden was wederom zeer succesvol. In de sneeuw spelen en me realiseren dat iedere dag buiten zijn eigen kwaliteit heeft. Enthousiasme, positiviteit en deskundigheid spreken mij aan. De reis was top! De chemie in de groep geweldig. Corona en het weer zijn een gegeven realiteit waar je goed op inspeelt.

Annemieke

Annemieke

Reis Ontdek het Val Ferret september 2021

Cijfer 10+

Review De reis was boven verwachting, de schoonheid van het landschap, de afwisseling, de deskundige, persoonlijke, positieve en opbouwende inbreng van de gids. En de dynamiek in het groepje: het klikte onderling, respect en ruimte voor iedereen en veel gezelligheid. En de rol van de gids was zo prettig en mede bepalend voor het grote succes van deze week. De gîte was helemaal top: eten uitstekend, hygiëne prima, aardige mensen. Wat natuurlijk meewerkte was ons eigen dortoir en uiteindelijk zelfs een eigen badkamer. Bep, je was en bent geweldig!!! Je deskundigheid, je enthousiasme, je communicatieve vaardigheden, opbouwende begeleiding, je geduld, je optimistische en positieve uitstraling, alleen maar lof! Alle weetjes rond de bloemetjes en de dieren. De zorgvuldigheid rond veiligheid. Zorg en aandacht voor iedereen. Dat je de eerste dag veel aandacht had voor het materiaal, de stokken afstellen bijv. Dat je hielp met het verzorgen van mijn blaar. Ter plekke was ik blij en ik ben nog steeds blij: helemaal opgeladen.

Femmy

Femmy

Reis Montafon Sneeuwschoenwandelen februari 2022

Cijfer 9

Review De reis heeft zeer zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Mooie wandelingen met fijne, deskundige begeleiding. Het meest gewaardeerd heb ik de diversiteit van de wandelingen/natuur; gezelligheid van de groep; leren hoe te handelen bij lawines/ bivak. De organisatie was deskundig, betrokken en gezellig. De sneeuwcondities waren vooral op woensdag zwaar, het was daarom fijn dat er op donderdag een minder intensief programma was. En de improvisatie om door de wisselende weersomstandigheden toch een mooi wandelprogramma neer te zetten. Je was altijd behulpzaam, hebt kennis van zaken en ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Het slaapgedeelte van de berghut was gedateerd en ik vond het minder dat je voor de WC en badkamer langs andere gasten moest. Ik had graag de keuze willen hebben voor slaapzaal of eigen kamer met sanitair. Zeker voor de eerste 4 nachten. De meerprijs zou geen probleem zijn.

Jaap

Jaap

Reis Montafon Sneeuwschoenwandelen februari 2022

Cijfer 10

Review De reis heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Ik heb een heerlijke week gehad en Bep heeft me mijn eerste onvergetelijke wintersportervaring gegeven. Eigenlijk alles was goed, niet alleen de wandelingen maar ook het sociale aspect. De wandelingen waren mooi, er werd rekening gehouden met iedereen en met de veiligheid, en de groep was bijzonder leuk. Organisatie en begeleiding waren helemaal goed. Ik ben helemaal content en zou eigenlijk niet weten wat er anders of beter zou kunnen. Het eten in Sulzfluh was nogal vlezig en vaak zout. Verder prima. Andere berghut was uitstekend, misschien wat krap voor coronatijd. Ik ben een zeer tevreden mens, weer een vakantie waar ik lang op kan teren!

Sjarel

Sjarel

Reis Natuurparel Mont Avic 2022

Cijfer 7,5

Review Mooi gebied voor aankomend berg- wandelaar / sporter

Paul

Paul

Reis Ontdek het Val Ferret september 2021

Cijfer 10

Review De reis heeft meer dan aan mijn verwachtingen voldaan. Voorafgaand vraag je je af hoe gebied waar je gaat lopen, begeleiding en onderkomen zal zijn. Op alle deelgebieden ben ik verrast. De natuur in dit dal, met zijn vegetatie, de schoonheid van het gebergte, de inspanning van de wandelingen. De sfeer in de groep; ontspannen, belangstelling bij allen voor flora. Deze reis is voor mij heel bijzonder geweest en heeft een onvergetelijke indruk achtergelaten. Wat ik het meest gewaardeerd heb.. wat niet zou ik zeggen. De plek, de bezielende leiding van Bep, de sfeer in de groep, de fijne beheerders van de berghut. Het enthousiasme van Bep en haar kennis van de bergen waren de rode draad door de week. En niet te vergeten de momenten van uitbundige schoolreisjesachtige sfeer enkele malen voor het slapen gaan. De gîte was prima. De huttenwaardinnen vond ik uitzonderlijk. De organisatie en begeleiding vond ik perfect.