Bergwandelen Met Bep

Welkom op mijn website! Ik ben Bep Maltha, bioloog en International Mountain Leader. In de zomer begeleid ik huttentochten en dagtochten in de Alpen, in de winter sneeuwschoenwandelreizen. Stuk voor stuk bijzondere reizen, want ik neem jou mee over vergeten paden, ver weg van de drukte, en breng de bergen voor jou tot leven. Of je nu mee gaat bergwandelen of sneeuwschoenwandelen, ik sla af waar anderen rechtdoor gaan. Ik zorg voor een goede timing op de berg zodat jij maximaal krijgt waar jij voor komt. Als je gaat bergwandelen met Bep staat het groepsgevoel voorop.  Er is persoonlijke aandacht voor iedereen. We doen het samen! Ook als je beginner in de bergen bent.

Daarnaast ben ik CRKBO-geregistreerd opleider, docent en opleidingscoördinator bij NLAIML voor de opleiding tot International Mountain Leader, en voor de NKBV in de opleiding tot Alpine Trektocht Leider.

 


Meer weten over mij?
Bekijk alle ervaringen!
Blijf op de hoogte

 

Per 2023 word ik mede-eigenaar van 360° Explore Adventures & Expeditions. Daar ben ik heel blij mee. Want dat betekent enerzijds een nieuwe stap voor mij én een veel groter aanbod aan reizen voor jou.
Hier op mijn website kun je zien welke reizen ik ga gidsen, als je op de info-button klikt, word je naar de website van 360° Explore doorverwezen. Als je een reis boekt, en dat zou ik natuurlijk heel erg leuk vinden want dan mag ik met jou op stap, krijg je een reisovereenkomst met 360° Explore.

Meer info

Tweeduizenders van Grossarl
17 t/m 24-6 '23
Huttentocht
De oudste hut van Oostenrijk!

Meer info

Naar de Bronnen van de Rijn
22 t/m 29-7 '23
Huttentocht
Desolate valleien en toppen!

Meer info

Top 5 van de Chablais
30-7 t/m 5-8 '23
Dagtochten
Uitdagend terrein!

Meer info

Natuurparel Mont Avic
26-8 t/m 2-9 '23
Huttentocht

Terra Magica!

Meer info

Drieduizenders van Ayas
2 t/m 9-9  '23
Huttentocht

Het decor van "De acht bergen"!

Meer info

Ontdek het Val Ferret
9 t/m 16-9 '23
Dagtochten

Contrasten!

Meer info

Duizenders van de Hörnergruppe
januari 2024
Dagtochten
Beklim elke dag een top!


Meer info

Montafon Mythen Sagen
februari 2024
Dagtochten
Een nacht in een berghut!


Ga jij mee wandelen in de bergen?
Ga jij mee op ontdekkingsreis in de natuur?
Na afloop kijk jij ineens heel anders naar de bergen!Partners
Wij werken samen met de volgende bedrijven. Omdat we elkaar aanvullen. Omdat jij dan meer keuze hebt om een passende reis te vinden. Heb jij als bedrijf ook interesse in samenwerking? Ga met ons in gesprek!