BERGWANDELEN | ONTDEK DE BERGEN MET BEP

Wil jij méér halen uit jouw bergwandelvakantie?  Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met Bep deelt passie voor de bergen, en brengt de bergen tot leven. Ga op reis met een expert die weet waar de dieren ‘wonen’, de mooie planten staan, die de sagen van het gebied kent, je met andere ogen laat kijken naar de geologische krachten die een gebied vormen. Ontdek de bergen! En als geen ander kennen de bergwandelgidsen van Met Bep vergeten paden waar weinig andere wandelaars komen.

Na afloop kijk jij ineens heel anders naar de bergen.

We bieden groepsreizen aan maar je kunt ook privé met één van onze bergwandelgidsen op stap. Wil jij leren hoe je dat nou verantwoord zélf kunt doen, bergwandelen, of sneeuwschoenwandelen? Ook dat kan. Met Bep organiseert cursussen bergwandelen, sneeuwschoenwandelen, orientatie/navigatie. Voor iedereen die zichzélf de weg wil wijzen.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Met Bep is aangesloten bij VvKR - Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties


Met Bep is aangesloten bij STO Garant