Boekingsformulier

home

Basisrechten Pakketreis:
De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.
Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Met Bep is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.
Met Bep beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 [klik hier].

Verzekeringen: Wij adviseren jou dringend om een reisverzekering én annuleringsverzekering af te sluiten die zo goed mogelijk de risico’s gemoeid met reizen in tijden van corona dekt. Reist u naar een als ‘code oranje’ aangemerkt gebied, controleer dan of uw verzekering dit dekt. Start hier met vergelijken van verzekeringen. Bij Met Bep kun je geen verzekeringen afsluiten.

Annuleren: Kostenloos annuleren is niet vanzelfsprekend.  Lees de aanvullende voorwaarden Corona, en kijk hier wat onze normale annuleringskosten zijn.

Risico's: Bergwandelen en sneeuwschoenwandelen zijn, ook met gediplomeerde begeleiding, niet volledig vrij van risico. Neem contact met ons op indien je hier vragen over hebt, voordat je boekt. Daarnaast loop je als je reist risico's vanwege corona. In de aanvullende voorwaarden Corona lees je belangrijke informatie en gevolgen t.a.v. corona. Boek bewust!

Betalingsverplichting:
Het invullen en versturen van dit boekingsformulier betekent een boeking bij Met Bep, waarmee je een betalingsverplichting aangaat. Per persoon één formulier. Selecteer de door jou gewenste reis!